Wat we doen

 

Bij de komst van een nieuw leven hoort natuurlijk een speciaal aandenken. We ontwerpen voor jou graag een uniek concept op basis van jullie wensen. Indien jullie geen inspiratie hebben, geen nood. Wij bedenken met veel plezier een tof geheel!

 

We verwerken ook graag een persoonlijk verhaal in jullie design. Bovendien zorgen wij er steeds voor dat zowel het kaartje als de geboortesuiker, de uitnodiging voor de babyborrel, de presentatie... perfect op elkaar afgestemd zijn en zo samen één mooi geheel vormen.Om die reden voorzien we dan ook bij elke geboorte het volledige pakket: zowel de kaartjes als de doopsuiker.

We zijn er immers van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan voor een optimaal WAAW effect.

 

We are a match wanneer...

 

Je een wel bepaalde stijl in gedachten hebt maar toch graag de touwtjes uit handen geeft. Wanneer je jullie vertrouwen in ons legt en ons de vrijheid geeft om jullie concept uit te werken met de nodige creatieve vrijheid, dan komen we steeds tot een fantastisch resultaat.

 

 

 

Hoe we werken

 

  • Interesse? Stuur ons een mailtje met daarin onder andere jouw uitgerekende datum. We sturen jou onze geboortefolder met enkele prijzen terug.
  • Eens je dit hebt doorgenomen en je wil met ons in zee gaan dan kan je boeken. We vragen daarbij een voorschot van 100 €.
  • Daarna maken we een afspraak om kennis te maken en jullie wensen uitgebreid te noteren.We nemen immers graag de tijd om jullie collectie uit te werken tot een verrassend en uniform geheel.We plannen deze datum 3-tal maand voor de geboorte.
  • Ongeveer 2 maanden voor de uitgerekende datum is jullie geboorteconcept klaar en plaatsen we de nodige bestellingen.
  • Wanneer de baby is geboren duurt het 1 tot 3 werkdagen vooraleer de kaartjes klaar zijn, dit is afhankelijk van het soort afwerking die jullie kozen.

 

     Check onze FAQ pagina voor meer antwoorden op jullie vragen of lees meer over recente collecties op onze blog.

 

 

Beschikbaarheid

 

Februari: volzet

Maart: volzet

April:volzet

Mei: volzet

Juni: volzet

Juli: volzet

Augustus: Vrij

September: vrij