Wat we doen

 

Bij de komst van een nieuw leven hoort natuurlijk een speciaal aandenken. We ontwerpen voor jou graag een uniek concept op basis van jullie wensen. Indien jullie geen inspiratie hebben, geen nood. Wij bedenken met veel plezier een tof geheel!

 

We verwerken ook graag een persoonlijk verhaal in jullie design. Bovendien zorgen wij er steeds voor dat zowel het kaartje als de geboortesuiker, de uitnodiging voor de babyborrel, de presentatie... perfect op elkaar afgestemd zijn en zo samen één mooi geheel vormen. Om die reden voorzien we dan ook bij elke geboorte het volledige pakket: zowel de kaartjes als de doopsuiker.

We zijn er immers van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan voor een optimaal WAAW effect.

 

We are a match wanneer...

 

Je een welbepaalde stijl in gedachten hebt maar toch ook kan loslaten en ons de nodige creatieve vrijheid kan geven.

Zo komen we steeds tot een fantastisch resultaat. Onze sterktes zijn strakke designs met naamlogo en uitgewerkte

illustratieve tekeningen, zoals respectievelijk het concept van Hector en Lora dat je hieronder kan zien.

 

 

 

Hoe we werken

 

  • Interesse? Stuur ons een mailtje met daarin onder andere jouw uitgerekende datum.                                      We sturen jou onze geboortefolder met enkele prijzen terug.
  • Eens je dit hebt doorgenomen en je wil met ons in zee gaan dan kan je boeken. We vragen daarbij een voorschot van 150€.
  • Daarna maken we een afspraak om kennis te maken en jullie wensen uitgebreid te noteren.                                 We nemen immers graag de tijd om jullie collectie uit te werken tot een verrassend en samenhangend geheel.               We plannen deze datum een drietal maanden voor de geboorte.
  • Ongeveer twee maanden voor de uitgerekende datum is jullie geboorteconcept klaar en kunnen we de bestellingen plaatsen. De doopsuiker wordt door ons afgewerkt. Sit back & relax.
  • Wanneer de baby is geboren, duurt het één tot drie werkdagen vooraleer de kaartjes klaar zijn.                          Dit is afhankelijk van de soort afwerking die jullie kozen.

 

     Check onze FAQ pagina voor meer antwoorden op jullie vragen of lees meer over recente collecties op onze blog.

 

 

Wist je dat

 

We sinds kort ook een webshop hebben waar we enkele mooie DIY producten aanbieden?

De shop vind je hier:

www.defabeltjesfabriek.eu