Geboortekaartjes en geboortesuiker

 

Wat we doen

 

Bij de komst van een nieuw leven hoort natuurlijk een speciaal aandenken. Wij ontwerpen voor jou graag een uniek geboortekaartje op basis van jullie wensen. Indien jullie geen inspiratie hebben, geen nood. Wij bedenken met veel plezier een uniek concept!

 

We verwerken ook graag een persoonlijk verhaal in jullie kaartje. Bovendien zorgen wij er steeds voor dat zowel het geboortekaartje als de geboortesuiker, de uitnodiging voor de babyborrel, de inlijstingen voor peter en meter, enz... perfect op elkaar afgestemd zijn en zo samen één mooi geheel vormen.

Om die reden voorzien we dan ook bij elke geboorte het volledige pakket: zowel de kaartjes als de doopsuiker. We zijn er immers van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan voor een optimaal WAAW effect.

 

Hoe we werken

 

* Interesse? Stuur ons een mailtje met daarin onder andere jouw uitgerekende datum. We sturen jou onze geboortefolder met enkele prijzen terug.

   Eens je dit hebt doorgenomen en je wil met ons in zee gaan dan kan je boeken. We vragen daarbij een voorschot van 100 €.

 

* Daarna maken we een afspraak om kennis te maken en jullie wensen uitgebereid te noteren.

  We nemen immers graag de tijd om jullie geboortecollectie uit  te werken tot een verrassend en uniform geheel.

  We plannen deze datum een 3 tot 4 maand  voor de geboorte.

 

* Ongeveer 2 maanden voor de geboorte is jullie geboorteconcept klaar en plaatsen we de nodige bestellingen.

   Daarbij vragen we een tweede voorschot.

 

* Wanneer de baby is geboren duurt het 1 tot 3 werkdagen vooraleer de kaartjes klaar zijn, dit is afhankelijk van het soort afwerking die jullie kozen.

 

* Check onze FAQ pagina voor meer antwoorden op jullie vragen

 

 Lees meer over recente collecties op onze blog.

 

Onze agenda voor ontwerpen op maat zit momenteel volzet voor bevallingen tot en met oktober 2019.

 

Zwangerschap

Ben je als toekomstige mama trots op je bolle buik, dan is een fotoshoot tijdens de laatste weken van je zwangerschap een leuk idee. Samen met je partner, kinderen of alleen, het levert keer op keer intieme momenten op die wij voor jou weten vast te leggen. Boekte je bij ons reeds een zwangerschapsshoot en/of mochten wij jouw geboortekaartje ontwerpen? Dan geniet je, bij een volgende fotoshoot binnen het jaar na de geboorte, 10% korting op de volledige bestelling! Want die schattige baby wordt al snel een guitige peuter, fier op zijn of haar eerste pasjes. Momenten om voor altijd te koesteren.