Geboortekaartjes en geboortesuiker

 

Bij de komst van een nieuw leven hoort natuurlijk een speciaal aandenken. Wij ontwerpen voor jou graag een uniek geboortekaartje op basis van jullie wensen. Indien jullie geen inspiratie hebben, geen nood. Wij bedenken met veel plezier een uniek concept! We verwerken ook graag een persoonlijk verhaal in jullie kaartje. Bovendien zorgen wij er steeds voor dat zowel het geboortekaartje als de geboortesuiker, de uitnodiging voor de babyborrel, de inlijstingen voor peter en meter, enz... perfect op elkaar afgestemd zijn en zo samen één mooi geheel vormen.

Om die reden voorzien we dan ook bij elke geboorte het volledige pakket: zowel de kaartjes als de doopsuiker. We zijn er immers van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan voor een optimaal WAAW effect.

 

Interesse?

Stuur ons een mailtje met daarin onder andere jouw uitgerekende datum. We sturen jou onze geboortefolder met enkele prijzen terug. Eens je dit hebt doorgenomen maken we een afspraak om kennis te maken en jullie wensen uitgebereid te noteren. We nemen immers graag de tijd om jullie geboortecollectie uit te werken tot een verrassend en uniform geheel. 

 

 Lees meer over recente collecties op onze blog.

 

Onze agenda voor ontwerpen op maat zit momenteel volzet voor bevallingen tot en met december 2018.

 

Zwangerschap

Ben je als toekomstige mama trots op je bolle buik, dan is een fotoshoot tijdens de laatste weken van je zwangerschap een leuk idee. Samen met je partner, kinderen of alleen, het levert keer op keer intieme momenten op die wij voor jou weten vast te leggen. Boekte je bij ons reeds een zwangerschapsshoot en/of mochten wij jouw geboortekaartje ontwerpen? Dan geniet je, bij een volgende fotoshoot binnen het jaar na de geboorte, 10% korting op de volledige bestelling! Want die schattige baby wordt al snel een guitige peuter, fier op zijn of haar eerste pasjes. Momenten om voor altijd te koesteren. Bovendien krijg je 10% voordeel op al ons speelgoed en boekjes tot aan de eerste verjaardag van je kleine spruit.