Geboortekaartjes en geboortesuiker

 

Bij de komst van een nieuw leven hoort natuurlijk een speciaal aandenken. Wij ontwerpen voor jou graag een uniek geboortekaartje op basis van jullie wensen. Indien jullie geen inspiratie hebben, geen nood. Wij bedenken met veel plezier een uniek concept! We verwerken ook graag een persoonlijk verhaal in jullie kaartje. Bovendien zorgen wij er steeds voor dat zowel het geboortekaartje als de geboortesuiker, de uitnodiging voor de babyborrel, de inlijstingen voor peter en meter, enz... perfect op elkaar afgestemd zijn en zo samen één mooi geheel vormen.

Om die reden voorzien we dan ook bij elke geboorte het volledige pakket: zowel de kaartjes als de doopsuiker. We zijn er immers van overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan voor een optimaal WAAW effect.

 

Om te vermijden dat al dit moois zomaar verdwijnt in één of andere doos of lade, kunnen wij ook een unieke kijkbox op maat maken. Hierin plaatsen wij een vergroting van jullie spruit of van het geboortekaartje, samen met jullie geboortesuiker, en dit alles mooi gepresenteerd achter glas. Een leuke eyecatcher voor in jullie interieur of een mooi cadeau voor peter en meter.

 

Interesse?

Stuur ons een mailtje met daarin onder andere jouw uitgerekende datum. We sturen jou onze geboortefolder met enkele prijzen terug. Eens je dit hebt doorgenomen maken we een afspraak om kennis te maken en jullie wensen uitgebereid te noteren. We nemen immers graag de tijd om jullie geboortecollectie uit te werken tot een verrassend en uniform geheel. 

 

Onze agenda voor ontwerpen op maat zit momenteel volzet tot en met maart 2018. We lanceren binnenkort enkele zelf ontworpen, vaste collecties die door iedereen kunnen worden besteld mits aanpassingen van naam en tekst. Wil je hiervan op de hoogte gesteld worden? Stuur ons een mailtje and we'll let you know!

 

 Lees meer over recente collecties op onze blog.

 

Zwangerschap

Ben je als toekomstige mama trots op je bolle buik, dan is een fotoshoot tijdens de laatste weken van je zwangerschap een leuk idee. Samen met je partner, kinderen of alleen, het levert keer op keer intieme momenten op die wij voor jou weten vast te leggen. Boekte je bij ons reeds een zwangerschapsshoot en/of mochten wij jouw geboortekaartje ontwerpen? Dan geniet je, bij een volgende fotoshoot binnen het jaar na de geboorte, 10% korting op de volledige bestelling! Want die schattige baby wordt al snel een guitige peuter, fier op zijn of haar eerste pasjes. Momenten om voor altijd te koesteren. Bovendien krijg je 10% voordeel op al ons speelgoed en boekjes tot aan de eerste verjaardag van je kleine spruit.