Zwangerschap

 

Ben je als toekomstige mama trots op je bolle buik, dan is een fotoshoot tijdens de laatste weken van je zwangerschap een leuk idee. Samen met je partner, kinderen of alleen, het levert keer op keer intieme momenten op die wij voor jou weten vast te leggen. Boekte je bij ons reeds een zwangerschapsshoot en/of mochten wij jouw geboortekaartje ontwerpen? Dan geniet je, bij een volgende fotoshoot binnen het jaar na de geboorte, 10% korting op de volledige bestelling! Want die schattige baby wordt al snel een guitige peuter, fier op zijn of haar eerste pasjes. 

 

Kids

In onze studio maken we de leukste, liefste en grappigste foto’s van jullie kindje(s) of gezin. Poseren of liever wat dollen of dansen? Het resultaat zijn steeds unieke beelden waarop we jouw spruit van zijn of haar mooiste kant laten zien: Een mooie vergroting om de woonkamer op te fleuren, een tijdloos album waar je nog vaak in kan bladeren of misschien heb je de foto's gewoon liever digitaal. Aan jou de keuze!

 

Dresscode:  Wij houde onze beelden zo eenvoudig mogelijk. Kleed je kindje daarom bij voorkeur in witte tinten en jeans, zachtblauw, zachtroze en goud.

Zorg ervoor dat er geen tekeningen of teksten opstaan. Wil je een gezinsfoto, dat kan. Dan verwachten we jou met witte blouse of hemd  en/of volledig in het zwart met korte mouwen of topje.

 

We werken niet met decors of ingewikkelde poses maar houden het liefst zo naturel mogelijk.