Communie en lentefeest

 

De boekingen voor communie/lentefeest 2017 zijn afgesloten. Onze agenda staat jammergenoeg vol.

 

Na lang wachten is het eindelijk zover! Jouw communie of lentefeest! Verlanglijstjes worden opgesteld, kleren gepast en haren mooi gekamd. Een toffe reportage in onze fotostudio maakt deze belevenis compleet. Met de leukste foto’s gaan wij aan de slag. Op basis van jouw outfit ontwerpen wij uitnodigingen, menu’s, vriendenprentjes, bedankjes, inlijstingen voor peter en meter... Dit alles wordt keurig op elkaar afgestemd tot één mooi samenhangend geheel. Kortom, wij zorgen voor een extra wauw-factor op jouw feest!

 

Zwangerschap

Ben je als toekomstige mama trots op je bolle buik, dan is een fotoshoot tijdens de laatste weken van je zwangerschap een leuk idee. Samen met je partner, kinderen of alleen, het levert keer op keer intieme momenten op die wij voor jou weten vast te leggen. Boekte je bij ons reeds een zwangerschapsshoot en/of mochten wij jouw geboortekaartje ontwerpen? Dan geniet je, bij een volgende fotoshoot binnen het jaar na de geboorte, 10% korting op de volledige bestelling! Want die schattige baby wordt al snel een guitige peuter, fier op zijn of haar eerste pasjes. Momenten om voor altijd te koesteren. Bovendien krijg je 10% voordeel op al ons speelgoed en boekjes tot aan de eerste verjaardag van je kleine spruit.

 

Kids

In onze studio maken we de leukste, liefste en grappigste foto’s van jullie kindje(s) of gezin. Poseren of liever wat dollen of dansen? Het resultaat zijn steeds unieke beelden waarop we jouw spruit van zijn of haar mooiste kant laten zien: Een mooie vergroting om de woonkamer op te fleuren, een tijdloos album waar je nog vaak in kan bladeren of misschien heb je de foto's gewoon liever digitaal. Aan jou de keuze!