Zwangerschap

 

Ben je als toekomstige mama trots op je bolle buik, dan is een fotoshoot tijdens de laatste weken van je zwangerschap een leuk idee. Samen met je partner, kinderen of alleen... het levert keer op keer intieme momenten op die wij voor jou weten vast te leggen.

 

Nieuw:

Trakteer jezelf op een shoot waar jij en je buikje in de spotlight staan. We fotograferen je tegen een tijdloze zwarte achtergrond .Je kan gebruik maken van zwarte kleedjes (ook met kant) en indien gewenst semi naakt.

 

Kids

In onze studio maken we de leukste, liefste en grappigste foto’s van jullie kindje(s) of gezin. Poseren of liever wat dollen of dansen? Het resultaat zijn steeds unieke beelden waarop we jouw spruit van zijn of haar mooiste kant laten zien.

 

Dresscode:  Wij houden onze beelden zo eenvoudig mogelijk. Kleed je kindje daarom bij voorkeur in witte tinten en jeans, zachtblauw, zachtroze en goud.

Zorg ervoor dat er geen tekeningen of teksten opstaan. Wil je een gezinsfoto? Dan verwachten we jou met witte blouse of hemd  en/of volledig in het zwart met korte mouwen of topje.

 

We werken niet met decors of ingewikkelde poses maar houden het liefst zo naturel mogelijk.