Eline en Kris geven deze zomer elkaar hun ja-woord. Ze doen dit in het betoverende "Beauty and the Beast" thema. Een bijpassende uitnodiging kon daarbij niet ontbreken...en daar zorgden wij voor natuurlijk! Hun namen kwamen in dezelfde stijl van de film en we lieten de typerende rozen, het goud en het donkerblauw in het design terugkeren. Zo blijft het ontwerp stijlvol en niet overladen. Maak er een mooie dag van Eline en Kris! We wensen jullie een happily ever after!
Voor baby Emma ontwierpen we een hele zachte collectie met nude tinten en eenvoudige lay-out. We werkten rond de slogan "welcome home" omdat we voelden bij Bart en Sabrina dat ze wel heel erg gewild was en ze stonden te popelen om hun dochter in hun warme nest te verwelkomen. Na een lange periode de kinderwens te moeten uitstellen was het uiteindelijk zover! Vandaar ook onze keuze voor dit thema. Op de voorkant staat de foto van Emma, op de achterkant een lijntekening van een huisje met daarin...
Deze keer ontwierpen we geen collectie voor een geboorte maar voor een feest met als thema "circus". Het geheel baadt in een nostalgische vintage sfeer. De kindjes werden getrakteerd op een goodiebag met snoepjes, drankje en jongleerballen. Voor de volwassenen maakten we een doos met daarin een foto, pralinéballen en een flesje vodka, op een bedje van houtsnippers (doet denken aan de piste). Er werd grondig nagedacht over de details en samenhang van de inhoud. Allemaal handwerk, but we love it!
Voor Marie-Lou ontwierpen we een eenvoudig en stijlvol geboorteconcept. Zwart, wit en zachtroze voeren de boventoon. In de doopsuiker voegden we nog een vleugje roségoud toe voor een iets luxueuzere look. Het hartje komt zowel in het design als in de snoepjes en de afwerking van de doosjes terug. We vonden de rosé make-up borstels perfect passen bij de tekening van de veeg en het kleurenpalet. Proficiat Annelies en Samuel met jullie prachtige dochter!
De mama en papa van Tijs kozen de quote "liefde is het enige dat zich vermenigvuldigt als je het deelt" voor op het kaartje van hun toekomstige zoon. Toen uit ons gesprek bleek dat de papa een wiskundige achtergrond had was de optelsom snel gemaakt. We staken een vleugje wiskunde in ons ontwerp, dat zette meteen ook wat kracht bij de spreuk.
Nele en Dries vertelden ons dat hun zoontje Aldo zou heten. Als "die hard" Lecturama fan deed die naam een belletje rinkelen. En ja hoor, ook Nele verwees meteen naar het sprookje "Aldo en de vliegende stofzuiger". In één van de avonturen van de reeks helpt Aldo zijn opa de sterren ophangen aan het firmament. Het design mocht daarop worden geïnspireerd. De maan en de sterren, opgehangen aan een koordje, spelen dan ook de hoofdrol in het ontwerp.
Dit jaar vierden we de verjaardag van Ben voor de eerste keer in ons nieuwe huis. Hij had graag een feestje met een monsterthema en aangezien het labo van de tandarts die hier vroeger woonde hier nog staat, besloot ik de 2 te combineren. Zijn vriendjes (de orde der monstermakers) werden uitgenodigd om samen met professor Bennemans enkele monsters te creeëren. We maakten een leuke foto als teaser voor op de uitnodiging.
Voor baby Renée bedachten we een lief,sprookjesachtig winterthema. Een hert speelt de hoofdrol in het ontwerp, aangevuld met sneeuwvlokjes en hartjes. In de doopsuiker komen de elementen terug van het design: de denneappels (achterkant kaartje), de hartjes (uitgelaserd en op de doosjes gekleefd), de sneeuw (wit badzand in de potjes) ... In de streelzachte zakjes zitten zachte gommetjes voor de snoepers en in de flesjes een hartverwarmend jenevertje. De kleuren van de doopsuiker passen perfect...
Baby Lode verwelkomen we met een winters warm en knuffelbaar beertjesthema. Het kaartje kreeg een babybeer tussen de sneeuwvlokjes als blikvanger. Bij de doopsuiker mocht een potje berghoning natuurlijk niet ontbreken. In de gegraveerde doosjes zitten mini badpareltjes verstopt, die doen denken aan sneeuw. In de hoge doosjes zitten traditionele chocolade dragees. Voor de kindjes of zoetekauwen zijn er zakjes in streelzachte "berenvacht" met daarin colabeertjes. Dit alles werd voorzien van een...
17. januari 2019
Onlangs verhuisden we onze foto- en design studio naar een authentiek herenhuis in hartje Brakel. Bij de verbouwingswerken kwam gekriebel op de muren (foei :) ) tevoorschijn van de allereerste bewonertjes in 1903, met name Marcel en Adelson. Na wat detectivewerk ontdekten we dat Adelson één van de grondleggers was van het Neuhaus imperium. Hij trouwde met Suzanne Neuhaus en maakte voor de Expo 58 de praline "Tentation" en "Caprice" . Ook de populaire witte "Manon" praline werd door hem...

Meer weergeven