Hallo lieve Lucille! Voor jou maakten we een geboorteconcept dat in de lijn ligt van dat van jouw broertje Julien. (toen met reebokje). Mama en papa, gebeten door de microbe van wildbeheer, wilden opnieuw iets dat bij hun levensstijl paste (dit keer iets met een schattig bosdiertje, kruiden, gras...?? vroeg mama). We kozen als tekening een superschattig konijntje met madeliefje aan haar oortje. De doopsuiker werd volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten: kruidenthee, vlierbloesemsiroop,...
Het zoontje van Sara en Anja kreeg een heel aardse collectie. De quote "zoek de zonkant kind en groei" en het feit dat ze geen plastic wilden bij de geboortesuiker om het allemaal wat duurzamer te maken, inspireerde ons om aan de collectie een natuurlijke touch te geven.Als referentie naar het geboortekaartje (met boom) van hun dochter tekenden we de takken van een eik als een hart rond zijn naam. De kleine hartjes rondom symboliseren de 4 leden van het jonge gezin.Voor de doopsuiker gebruikten...
Welkom Dré! Mama Sarah en papa Frederik wilden graag een verwijzing naar de, reeds overleden, peter André van Frederik. Een belangrijk persoon in zijn leven en een beer van een vent! We kozen voor een eenvoudige tekening en een sober maar toch fris kleurenpalet: zwart, wit,okergeel en kraft. Op de achterkant gebruikten we de typische lijntjes en accolades die ook worden gebruikt in een stamboom. De bewonderaars van baby Dré worden verwend met granola, honing, gele beertjes, doopsuiker, gele...
De eerste dochter van Kelly en Tom kreeg de naam Nova, wat ster betekent. Ze hadden hadden graag het heelal in het ontwerp gezien en haar sterrenbeeld, namelijk "kreeft". Op de achterkant tekenden we het sterrenbeeld hoe ze door de sterren worden gevormd en verbeeldt, je weet wel, met de typische streepjes en bolletjes. Zo bleef de achterkant lichter tegenover de voorkant met het donkerder heelal en haar naam, waar we ook een verwijzing naar de streepjes en bolletjes in verwerkten.
Bij baby Leon past een leeuw natuurlijk perfect. Mama en papa wilden de collectie graag strak en in "origamistijl" We tekenden een stoere leeuw en maakten van zijn naam ook een strak logo. Voor de doopsuikercollectie lieten we bijpassende snoepjes maken. We vulden de platte doosjes met dragees en de blauwe doosjes met gele cuberdons (die passen van vorm perfect bij draadtekening) Proficiat Melissa en Brame met jullie flink leeuwtje!
Eline en Kris geven deze zomer elkaar hun ja-woord. Ze doen dit in het betoverende "Beauty and the Beast" thema. Een bijpassende uitnodiging kon daarbij niet ontbreken...en daar zorgden wij voor natuurlijk! Hun namen kwamen in dezelfde stijl van de film en we lieten de typerende rozen, het goud en het donkerblauw in het design terugkeren. Zo blijft het ontwerp stijlvol en niet overladen. Maak er een mooie dag van Eline en Kris! We wensen jullie een happily ever after!
Voor baby Emma ontwierpen we een hele zachte collectie met nude tinten en eenvoudige lay-out. We werkten rond de slogan "welcome home" omdat we voelden bij Bart en Sabrina dat ze wel heel erg gewild was en ze stonden te popelen om hun dochter in hun warme nest te verwelkomen. Na een lange periode de kinderwens te moeten uitstellen was het uiteindelijk zover! Vandaar ook onze keuze voor dit thema. Op de voorkant staat de foto van Emma, op de achterkant een lijntekening van een huisje met daarin...
Deze keer ontwierpen we geen collectie voor een geboorte maar voor een feest met als thema "circus". Het geheel baadt in een nostalgische vintage sfeer. De kindjes werden getrakteerd op een goodiebag met snoepjes, drankje en jongleerballen. Voor de volwassenen maakten we een doos met daarin een foto, pralinéballen en een flesje vodka, op een bedje van houtsnippers (doet denken aan de piste). Er werd grondig nagedacht over de details en samenhang van de inhoud. Allemaal handwerk, but we love it!
Voor Marie-Lou ontwierpen we een eenvoudig en stijlvol geboorteconcept. Zwart, wit en zachtroze voeren de boventoon. In de doopsuiker voegden we nog een vleugje roségoud toe voor een iets luxueuzere look. Het hartje komt zowel in het design als in de snoepjes en de afwerking van de doosjes terug. We vonden de rosé make-up borstels perfect passen bij de tekening van de veeg en het kleurenpalet. Proficiat Annelies en Samuel met jullie prachtige dochter!
Nele en Dries vertelden ons dat hun zoontje Aldo zou heten. Als "die hard" Lecturama fan deed die naam een belletje rinkelen. En ja hoor, ook Nele verwees meteen naar het sprookje "Aldo en de vliegende stofzuiger". In één van de avonturen van de reeks helpt Aldo zijn opa de sterren ophangen aan het firmament. Het design mocht daarop worden geïnspireerd. De maan en de sterren, opgehangen aan een koordje, spelen dan ook de hoofdrol in het ontwerp.

Meer weergeven