De mama en papa van Stan baten samen een bowlingzaak uit.Het thema van zijn geboortekaartje en doopsuikercollectie was dan ook snel gekozen.Met de zin "Stan, strike one" kondigen ze passend de geboorte aan van hun eerste kindje. De tekst op de achterkant werd vormgegeven met het scorebord als inspiratie. De limonadeflesjes doen denken aan de kegels van het spel. We presenteerden die dan ook in formatie op een mini bowlingbaantje. De pralinéballen in de doosjes verwijzen naar de bowlingbal en...
Baby Manon brengt de lente in het land! We toverden een fleurig concept met vrolijke roze en lila tinten. Haar bewonderaars worden verwend met een doosje doopsuiker, snoepgommetjes en een frisse limonade. Een lekkere Manon praline mag natuurlijk ook niet ontbreken. De kleine huisparfums zijn een mooie aanvulling op het bloementhema. Proficiat Elke en Kevin met jullie bloem van een dochter!
Voor het derde zoontje van Karen en Sven werkten we een eenvoudig maar toch gevarieerd concept uit. De doopsuiker verpakkingen hebben allemaal dezelfde afmeting maar verschillen in materiaal en kleur. We vulden ze met thee, natuurzeep hakhoning, snoepgommetjes en een mooie doopuikermix. Proficiat Karen en Sven!
Ons zoontje vierde zijn zevende verjaardag en wilde graag een Mariofeestje. Met mijn verleden als KSA leidster en een "knutselgrage" man en papa, kan het niet anders dan dat dit weer ferm uit de hand liep :) Laten we de schuld vooral op pinterest steken, waarop véél teveel leuke ideeën staan! Daar vind je echt eindeloos veel inspiratie wanneer je een feestje organiseert.
Voor Charlotte ontwierpen we een warme collectie met als hoofdtoon zwart en koper.Deze keer gebruikten we nergens wit! Het kaartje werd afgewerkt met koperfolie en zwarte kleur op snee. De doopsuiker bestaat uit dragees en snoepjes met dezelfde kleuren met als extraatje een globe met zwarte praline en een doosje roze himalayazout. Proficiat Karolien en Michael met jullie wonder! (de kaarsjes, zout, hoge mica doosjes en de globes zijn verkrijgbaar in onze webshop)
Nova... een naam met een heel persoonlijke betekenis voor Eline en Kris. We werkten een volledig concept uit rond het heelal en de sterren voor hun zoontje, naar aanleiding van zijn naam. We zorgden voor een kaartje met een extra deze keer! Elk exemplaar werd vergezeld van een vuurwerkstokje om de woorden "from a little spark may burst a flame" extra kracht bij te zetten. Ook de doopsuiker werd, naar goede gewoonte, afgestemd op het thema met een kaarsje (flame), scrubzout (stardust),...
Een koningswens voor Karen en Jens... Als dat niet schoon is! Na het geboorteconcept voor grote broer Lewis mochten we er nu eentje uitwerken voor Skye. Het gezin woont niet zo ver van het prachtige Brakelbos (een beetje chauvinisme mag). Daarom kozen we als thema een hinde. Als doopsuiker gebruikten we de klassieke dragees, aangevuld met zachte gommetjes voor de kindjes. De thee past perfect bij de bloemenkrans van de tekening en de flesjes werden gevuld met een cederhout huisparfum. Proficiat...
Voor het ontwerp van de collectie van baby Léyla, haalden we onze inspiratie uit een tekening van één van haar broertjes. We vereenvoudigden ze, heel symbolisch, tot een slinger met hartjes. Het zesde hartje, namelijk Léyla, kwam in een ander kleur. We maakten ook een bijpassend slingertje rond het presentatieblad. Proficiat Jolien en Kurt met jullie dochtertje!
Voor baby Cen ontwierpen we een winterwarme collectie met een vosje in de hoofdrol. De geschenkjes bestaan uit flesjes granola, kaarsjes en doosjes doopsuiker.Het koper geeft het geheel een extra warme gloed. Proficiat Delphine en Cuno met de geboorte van jullie Kerstkindje!
Evelien en Kristof wilden graag voor hun zoontje een kaartje met goudfolie en saliegroen. Aanvankelijk hadden ze een handgeschreven lettertype in gedachten maar wij zouden wij niet zijn als we daar geen "Fabeltjesfabriek touch" aan zouden geven. We lieten ons inspireren door hun zinnetje "Al kijkend naar jouw kleine handje,krijgt ons geluk een gouden randje. We stelden hun voor om de rand van hun kaartje te voorzien van goudfolie op snee als verwijzing hiernaar. We ontwierpen een strak naamlogo...

Meer weergeven