Hector

 

Kersverse baby Hector kreeg een dromerige en surrealistische collectie met in de hoofdrol een blauwe vinvis.Het water dat bij deze mastodont hoort is toch nog aanwezig maar op een verrassende manier, waarbij we het niet zo nauw nemen met de wetten van de zwaartekracht. De twee ballonnen (en ook twee strikjes) verwijzen naar Elliot en Victorine die hun broer(tje) verwelkomen en dragen.

Op de achterkant draaiden we de rollen om en tekenden we in de ballon een klein visje. Een leuke tegenstelling!

 

De doopsuikercollectie bestaat een een buisje met dragees en eentje met (toepasselijk) zeezout. In de hoge en platte doosjes zitten jellybeans maar bij de laatste verstopten we ook een ballon (voor de kindjes) als verwijzing naar de tekening. De flesjes vulden we met mini badparels en zeep. De klasgenootjes van de twee oudste kindjes krijgen een bellenblaas.

 

Proficiat Delphine en Pieter met jullie zoontje!  Dankjewel dat we onze fantasie mochten botvieren op jullie concept :)

 

De flesjes en buisjes vind je ook blanco terug op onze webshop

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0