Lloyd

 

Een Coronaproof geboorteconcept voor baby Lloyd! What? Tell me more!

 

Toen zusje Kate werd geboren was de bevalling allesbehalve een schoolvoorbeeld met maandenlange ziekenhuisopname van mini meisje tot gevolg.Je begrijpt dat de schrik er een beetje inzat voor baby nummer 2 en het Coronavirus helpt deze keer ook niet echt. De mama en papa zaten daarom een beetje in dubio over wat te doen met de doopsuiker, omdat bezoek de eerste maanden toch niet zo veilig is.

 

We bedachten om die reden een "all -in- one- geboortekaartje" waarbij reeds een bedankje is inbegrepen.

We maakten een inleg voor een doosje met magneetsluiting waar het kaartje werd ingeschoven en ook plaats was voor "de doopsuiker". Het kaartje mocht stoer zijn en niet alledaags. We ontwierpen daarom een print van gesteente met de bijpassende slogan "you rock".We vulden het buisje toepasselijk met zoutsteen en geurige kruiden.

 

We sneden en rilden alles met de hand. Een pittig werkje maar we zijn zo fier op het resultaat..en we denken Bo en Kristof ook. Alhoewel deze 2 nog fierder zullen zijn op hun zoontje, dat deze keer wel na 5 dagen het ziekenhuis mocht verlaten.

Well done! you guys rock!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Naomi (vrijdag, 29 mei 2020 12:33)

    Super tof !!