Elin

 

Elin...grote avonturen beginnen klein!

 

Voor het zusje van kleine Liv (Bekijk haar collectie hier) mochten we opnieuw zelf iets leuks verzinnen. Tijdens het gesprek met mama en papa werden we geïnspireerd door Liv herself. Een nieuwsgierig aagje dat met haar rode laarsjes graag de tuin ontdekt en met veel plezier de zelf gekweekte aardbeitjes naar binnen werkt. De slogan "grote avonturen beginnen klein" vonden we dan ook goed passen. Het concept draait volledig rond aardbeitjes, aangevuld met de rode laarsjes en gietertje.

 

 

Fans van Elin worden verwend met een potje confituur, aarbeilimonade of granola met stukjes, hoe kan het ook anders, aardbei!

Voor de snoepers zijn er chocoladedragees en de kindjes in de opvang worden getrakteerd op een reuze marshmellow.

Proficiat Sarah en Sander met jullie tweede dochter!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0