Julius

 

Een derde zoon voor Line en Brecht! Diezelfde zoon besliste ook om vlotjes overtijd geboren te worden en koos daarvoor vrijdag de dertiende uit. Hij kreeg de klinkende naam "Julius" en daar hoorde dan ook een Romeins thema bij vonden wij. Om niet meteen in de alomgekende lauwerkrans te vervallen, opteerden we voor een verwijzing, door een enkel een lauriertakje te gebruiken. Aangezien de de nieuwbouwen in die tijd nogal vaak in marmer werden opgetrokken kozen we dit als ondergrond.

Onder zijn naam zetten we het Romeinse cijfer drie als referentie naar het derde zoon.

 

We kozen voor klassieke doopsuiker in bijpassende tinten maar ook voor zeep en een mediterraanse kruidenmengeling

(Italië, you know).

 

Proficiat Line en Brecht met jullie kleine keizer!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0