Bastiaan

 

Het zoontje van Sara en Anja kreeg een heel aardse collectie. De quote "zoek de zonkant kind en groei" en het feit dat ze geen plastic wilden bij de geboortesuiker om het allemaal wat duurzamer te maken, inspireerde ons om aan de collectie een natuurlijke touch te geven.Als referentie naar het geboortekaartje (met boom) van hun dochter tekenden we de takken van een eik als een hart rond zijn naam. De kleine hartjes rondom symboliseren de 4 leden van het jonge gezin.Voor de doopsuiker gebruikten we verpakkingen van glas, karton en stoffen zakjes. We vulden ze met chocolade, granola en hakhoning.

(Leuk voor in de thee of als snoepje).

Dankjewel Sara en Anja dat we ook voor jullie tweede spruitje een collectie mochten ontwerpen.

Groei maar Bastiaan...(maar ook niet te snel!;) )

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0