Nova

 

De eerste dochter van Kelly en Tom kreeg de naam Nova, wat ster betekent. Ze hadden hadden graag het heelal in het ontwerp gezien en haar sterrenbeeld, namelijk "kreeft". Op de achterkant tekenden we het sterrenbeeld hoe ze door de sterren worden gevormd en verbeeldt, je weet wel, met de typische streepjes en bolletjes. Zo bleef de achterkant lichter tegenover de voorkant met het donkerder heelal en haar naam, waar we ook een verwijzing naar de streepjes en bolletjes in verwerkten.

 

 

In de doopsuikercollectie vind je dragees, mini badparels, lipgloss en suikerspin voor de kindjes terug. De naamkaartjes op de hoge doosjes prikten we vast met een speldje. Zo komt het bolletje op het einde van haar naam echt tot leven (it's all in the detail!). We maakten een presentatiebord met haar kaartje in het groot en haar sterrenbeeld met spijkertjes en zilveren touw.

Een leuk aandenken voor op haar kamertje.

Proficiat Kelly en Tom...a star is born!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0