Emma...welcome home

 

Voor baby Emma ontwierpen we een hele zachte collectie met nude tinten en eenvoudige lay-out. We werkten rond de slogan "welcome home" omdat we voelden bij Bart en Sabrina dat ze wel heel erg gewild was en ze stonden te popelen om hun dochter in hun warme nest te verwelkomen. Na een lange periode de kinderwens te moeten uitstellen was het uiteindelijk zover! Vandaar ook onze keuze voor dit thema.

 

Op de voorkant staat de foto van Emma, op de achterkant een lijntekening van een huisje met daarin een symbolisch hartje. Dit design gebruikten we voor de doopsuikercollectie. Deze bestaat een huisparfum, zeepjes en micca doosjes in de vorm van een huis met in het midden een chocoladehartje.

 

Proficiat Bart en Sabrina! Emma is een echte geluksvogel!

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0