Aldo

 

Nele en Dries vertelden ons dat hun zoontje Aldo zou heten. Als "die hard" Lecturama fan deed die naam een belletje rinkelen. En ja hoor, ook Nele verwees meteen naar het sprookje "Aldo en de vliegende stofzuiger".  In één van de avonturen van de reeks helpt Aldo zijn opa de sterren ophangen aan het firmament. Het design mocht daarop worden geïnspireerd. De maan en de sterren, opgehangen aan een koordje, spelen dan ook de hoofdrol in het ontwerp.

 

 

We stelden een mooie doopsuikermix samen blauwe dragees en chocolade sterretjes. We zorgden dat in elk item een gouden toets terugkwam als verwijzing naar hun schittering. We zorgden zelfs voor een flesje sterrenstof en lichtgevende sterretjes voor de kindjes.

In de doorzichtige zakjes kwam de maan (pralinébal) op een bedje van, jawel...sterretjes.

De presentatie is volledig handwerk met echte lichtje erin als kers op de taart!

Proficiat Dries en Nele met jullie eerste kindje!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0