Aaron

 

Aaron took an early flight...maar arriveerde perfect op zijn bestemming.

Mama Marijke en papa Tom werken beiden in de luchtvaart. Mama helpt je op het vliegtuig en papa neemt je vervolgens mee tussen de wolken. Hun gezamelijk passie wilden ze graag gereflecteerd zien in de geboortecollectie van hun andere grote liefde... Aaron.

 

"We love you to the moon and back" staat op de voorkant van het kaartje, daarom kozen we ook voor een nachtelijk plaatje dat toch niet al te donker oogt. De sterren en de wolken vind je terug in de doopsuiker als chocolade sterrertjes en een marshmellow wolk. We maakten mini propellers om de zakjes af te werken. Als extraatje maakten we "travel journals" met zijn ontwerp, want mooie momenten mogen neergeschreven en bewaard worden.

 

Proficiat Marijke en Tom met jullie extra passagiertje! Have a safe flight!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0