Edward

 

Maaike en Dieter moeten het al hebben gevoeld... zij wilden graag een geboorteconcept met tropisch tintje. En hé, dat treft, Edward werd geboren tijdens bijpassende weersomstandigheden. We staan er intussen al voor gekend dat we graag de lijn doortrekken... et voila...

 

Edward kreeg een kaartje met tropische bladeren en een naamlogo afgewerkt in goudfolie. We zorgden voor een Cubaanse insteekt door bij de doopsuiker

echte sigaren te voorzien. Die kwamen in een proefbuisje te zitten waarvan we de onderkant goud spoten. We maakten ook eetbare sigaren voor de chocoladeliefhebbers. Bij een sigaar kan natuurlijk een flesje rum niet ontbreken. Op de doosjes met goudfolie kwam een lekkere doopuiksermix. De globes voorzagen we van een gouden bodem en een gouden naamsticker. Erin kwam een hip luchtplantje als verwijzing naar de blaadjes op het design.

 

Proficiat Maaike en Dieter met jullie tweede zonnetje in huis!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Darlien Heymans (vrijdag, 06 juli 2018 13:47)

    Hallo,waar kan ik jullie assortiment aan materialen voor doopsuikertjes te maken vinden?
    Alvast bedankt!