Lennon...petit pedaleur de charme

 

Elke en Bart  hadden graag een kaartje op maat voor hun tweede zoontje Lennon. Een idee wat het moest worden hadden ze nog niet, maar we kwamen al snel tot de conclusie dat het thema "koers" op hun lijf was geschreven. Het ontwerp van het kaartje baseerden we op het traditionele Molteni truitje. Op de achterkant kwam de straat als ondergrond, met de finishlijn dwars erover.  Ook de tekst werd aangepast aan het wielerjargon.

 

 

De supporters van Lennon krijgen als leuke extraatje een wielrenner bij de doopsuikers. Zoals het hoort bij het wielrennen mocht er geen streekbiertje, de typische "Kwaremont", ontbreken. Voor de presentatie maakten we een "arrivee". Twee miniatuur rennertjes met de namen van de twee broertjes op hun truitjes maken het helemaal af.

Proficiat Elke en Bart met jullie kleine Flandrien! We wensen jullie gezin een mooie rit!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Martin en Ingrid Steyaert-Wille (zaterdag, 26 mei 2018 09:44)

  Lennon, we wensen jou een schitterende 'levens-etappe' toe !!! xxx

  Voor de makers van al dit moois : een heel dikke proficiat ! Af tot in de puntjes !!!

 • #2

  Melanie Denaeyer (woensdag, 11 augustus 2021 12:02)

  Hoihoi,


  Dit ziet er echt heel stijlvol en knap uit! Zelf ben ik bezig met het uitwerken van een concept voor mijn tweede kindje. Ik vroeg me af of u me eventueel zou kunnen laten weten waar ik zo'n miniaturen wielrennertjes kan vinden?

  Alvast hartelijk dank,

  Melanie