Axelle

 

Een paar weekjes te vroeg mogen we kleine Axelle verwelkomen. Mama Evi en papa Peter vertelden tijdens ons kennismakingsgesprek dat ze heel graag in de natuur vertoeven. Op een mooie zomeravond dromen ze graag weg bij een gezellig kampvuurtje. Dit vonden wij wel een leuke insteek voor het concept van hun geboortecollectie. We baseerden ons op het idee van een "bonfire" (wanneer er een babietje wordt geboren is een vreugdevuurtje wel toepasselijk). We suggereerden op het kaartje de knetters van het vuur. De knetters vormen ook hartjes voor de kleine spruit. Het kaartje werd in offset gedrukt met een gele folie en met kleur op snede als extra afwerking.

 

 

In de doopsuikermix verwerkten we kleine marshmellows. Het snoepje bij uitstek dat bij een kampvuurtje wordt bovengehaald. Haar naam werd uitgefreesd in hout en de kindjes mogen vuurwerkstokjes met chocolade sterretjes meenemen.

Proficiat Evi en Peter met jullie dochter, we wensen jullie vele mooie bonfires op warme zomeravonden met z'n drietjes.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0