Julien

 

De mama en papa van Julien kan je beiden aan het werk zien in restaurant Elckerlijc in Maldegem...maar nu even niet, want hun zoontje werd op 28 februari geboren. Ze zijn beiden gepassioneerd door wildbeheer en spreken met heel veel liefde over hun favorietje: de reebok. Dit dier kreeg dan ook een prominente plaats in het ontwerp.

 

 

In de doopsuikercollectie hebben we de feel van het bos en de jacht proberen weergeven. Granola met frambozen, een potje 4 vruchtenconfituur, een hartverwarmend jenevertje en een doosje met chocoladerdrageetjes en gedroogde blauwe bessen. Vruchten die de reebok ook heel graag lust. De kindjes maken we blij met een gegraveerde houten jojo en de collectie werd passend gepresenteerd op een houten schijf en een zacht (namaak) velletje.

Proficiat Naomi en Stevin met jullie kleine hartenjager!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0