Amélie het bloemenmeisje

 

Voor het ontwerp van Amelie's geboortecollectie gingen we de romantische toer op. Bloemetjes spelen hierin de hoofdrol. We werkten met zachte roze en lila tinten. Het mooie welkomszinnetje "Bloom where you are planted, first in our hearts and now in our arms" maakt het geheel compleet.

 

 

In de doopsuiker lieten we hetzelfde bloementhema en design terugkeren. We vulden flesjes met lichtroze zeep en badconfetti.

In de doosjes vind je een doopsuikermix terug of een zeeproosje op een bedje van badconfetti.

Proficiat Karel en Sofie met jullie dochtertje!

 

Benieuwd naar meer, mail naar defabeltjesfabriek@telenet.be

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sueda (maandag, 23 maart 2020 20:28)

    In mijn zoektocht op internet heb ik veel geboortekaarten en bedankjes gezien, maar ik wou even laten weten dat ik nog nooit zo een mooi kaartje en bedankjes heb gezien. Echt super werk, mocht het een meisje worden, bestel ik zeker bij jullie. Al jullie ontwerpen zijn echt uniek, die je nergens anders ziet. Echt chapeau.