Livia

 

Voor baby Livia bedachten we een romantisch zeethema. Rond haar naam kwam een krans met schelpjes die ook terugkomen in de doopsuiker als hangertje. Livia kreeg voor de foto een haarbandje met daarop hetzelfde schelpje, zo kregen we een mooi en passend geheel.

We stelden een doopsuikermix samen met dezelfde kleuren en vormen die doen denken aan een parel. In het ronde blik zitten er badparels, er is roze badzand in een flesje en bellenblaasjes voor de kindjes. Alles werd afgewerkt met een gouden sticker en koordje voor een extra glamoureus effect.

 

Proficiat Saskia en Lino met jullie keine zeemeermin!

 

Ook interesse in een geboorteconcept met dit thema (hoeft niet met foto) , mail naar defabeltjesfabriek.@telenet.be

Andere creaties vind je hier.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0