Liv...een milestones geboorteconcept

 

Voor baby Liv creeërden we een wel heel persoonlijk concept. Aanvankelijk wilden Sarah en Sander  hun reis naar Amerika in het ontwerp terug zien komen. Maar na ons gesprek, waarin we ze beter leerden kennen, vonden we dat we er nog een paar leuke elementen konden bijvoegen. Zo vertelde Sander dat hij urenlang heen en weer pendelde met de bus tussen Haacht en Roosdaal om zijn grote liefde Sarah op te zoeken. Zijn huwelijksaanzoek deed hij aan de Grand Canyon, als dat niet mooi is! We verwerkten hun belangrijkste momenten samen in een leuke tijdlijn met als (voorlopige) eindbestemming baby Liv.

 

De strakke lijn, letterlijk en figuurlijk, trokken we ook door in de doopsuiker. We vulden flesjes met handzeep en doosjes met dragees in bijpassende kleuren. De naamlabels bevestigden we met een koordje, zodat de lijn visueel doorloopt.

 

Op de achtergrond van de presentatie komt de tijdlijn opnieuw terug. Een hedendaags en superpersoonlijk concept is het eindresultaat.

Proficiat Sarah en Sander, het ga jullie goed!

 

Meer weten over dit concept? Mail naar defabeltjesfabriek@telenet.be

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0