Rube says haai to Sam en Maxim

 

Het kaartje:

Voor de tweeling Sam en Maxim kozen we voor een haaienthema. Grote broer Rube is grote fan van die beestjes en dit leek ons een leuk startpunt.

We tekenden dit kaartje helemaal zelf. Op de eerste flap van het kaartje staat "Rube says haai to Sam en Maxim" en daar zie je enkel vinnetjes boven het wateroppervlak. Aan de binnenkant zie je een grote haai zwemmen met 2 kleintjes, de broertjes dus. De naampjes werden opgesmukt met een anker en vishaakje.

 

 

De doopsuiker:

 

Hiervoor kozen we een zakje met haaiensnoepjes en een bellenblaas voor de kindjes.

 

Een miccazakje met wikkel werd gevuld met bijpassende doopsuiker. Daarnaast vulden we een flesje met mini badparels in dezelfde kleuren, afgewerkt met een echte vishaak.

 

Als blikvanger, pun intented: ) zochten we naar echte sardienenblikjes. Daarin verstopten we smarties met 2 snoephaaitjes.  Op het labeltje kwam dezelfde tekekning met daarbij nog de tekst: tasty twins inside- twice the flavour- Ingredients 100 % love.

Reactie schrijven

Commentaren: 0