Finn

 

Een cruise in de Noorse Fjorden vormde voor Tim en Anneleen een speciaal moment in hun wens naar een kindje. Dit vormde dan ook de inspiratie voor hun geboortekaartje. Ze wilden graag nog niet onmiddelijk de naam van hun zoontje prijsgeven bij het openen van de enveloppe. We vouwden het kaartje zo, dat je enkel het spuitgat van de walvis kan zien . Bij het openvouwen laat de walvis zich zien, samen met de naam en andere gegevens.

 

We trokken naar goede gewoonte de stijl door in de doopsuiker en een "echte" walvisstaart vormt de kers op de taart!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Dylan (woensdag, 12 september 2018 18:56)

    Waar heb je die doosjes laten maken?

  • #2

    Sophie (dinsdag, 01 december 2020 20:28)

    Het bovenste van de walvissen op hoeveel komt het voor 40 stuks volwassenen en 10 kids