Elfie

 

Gwendolien en Kevin wilden graag een geboortekaartje met foto voor hun dochtertje. Haar naam heeft iets sprookjesachtig en romantisch. We opteerden om dat in het design te laten terugkomen door het gebruik van een bloemenkrans, zachte kleuren en een libelle. Een mooi haarbandje met bloemetjes paste perfect bij het ontwerp.

 

 

De doopsuikertjes werkten we af met gouden lettertjes en een mooie, passende mengeling dragees. Als alternatief was er een zeeproosje en een flesje badzand, afgewerkt met een gouden vleugeltje. Een beetje bling voor een heel mooi kindje dat voortreffelijk poseerde, zo kort na de geboorte.  Meter en peter kregen een kijkbox cadeau met een foto van hun doopkindje en de geschenkjes. Proficiat Gwendolien en Kevin!

 

Meer weten over geboortekaartjes op maat

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0