Louise...we love you to the moon and back!

 

Kristina en Dominique wilden graag een geboortecollectie op maat voor hun dochtertje Louise, maar hadden nog geen idee hoe die eruit moest zien. Toen ze over hun spruitje in spé en dochter Estee praatten, zagen we net geen hartjes in het rond vliegen. Zooo verliefd op hun kroost, dat moesten we verwerken in het ontwerp. "We love you to the moon and back" werd de slagzin en stemden het design daar op af. Een rondvliegend raketje kwam op de achterkant van het kaartje om de zin kracht bij te zetten.

 

 

 

De doopsuiker werd een zachte mix van bijpassende kleurtjes, aangevuld met bijpassende chocoladesterretjes.

Roze blikken ballen gaven we enkele flinke blutsen om ze eruit te laten zien als een maantje. Ze werden opgevuld met dezelfde snoepjes en hingen er een naamkaartje met raket aan om de tekening tot leven te wekken. Een bokaal als blikvanger mocht niet ontbreken.

Welkom lieve Louise! Je komt in een heel warm nestje terecht!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0