Feestelijke Féline

 

Karen en Tim wilden graag een geboortekaartje op maat voor hun dochtertje. Een thema? Dat stond nog niet vast. Tijdens ons gesprekje bleek dat ze beiden carnavalisten in hart en nieren zijn. Met hun eigen groep "De Djokers" kleuren ze sinds kort de plaatselijke caranavals. Hun blinkende oogjes zeiden genoeg, we zouden dit thema gebruiken voor het kaartje van Féline. We integreerden typische carnavalssymbooltjes in haar naam en gebruikten uitbundige kleuren.

 

 

De doopsuiker werd een vrolijke mix met een sprankeltje goud. We werkten de doosjes en lollies af met gouden belletjes. En wat mag er niet ontbreken op carnaval? Juist! Confetti! In dit geval gebruikten we badconfetti voor een klein feestje in de badkamer. De kleurrijke bokalen krijgen op de werkplek van mams en paps een plaatsje. We wensen kleine Féline een kleurrijk leven met een gouden randje.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0