I am 4 ...hear me roooaaarrr!

 

Afgelopen weekend werd zoontje Ben 4 jaar....en dat moesten we vieren (wat een prachtige woordspeling daar). Het zou een dinofeestje worden, no doubt about it. Thank God for Pinterest! Veel ideeën zijn simpelweg vandaar gepikt, ik beken, maar hey, daar dient het toch voor?!

 

 

Wat niet mocht ontbreken: een pinata offcourse, accessoires voor een toffe foto, leuke folieballonnen en een kleurrijke taart. Ik  bakte koekjes met pootafdrukken van echte, nu ja, niet zo heel erg echte, plastic dinosaurussen. De ginliefhebbers visten een ingevroren dino uit hun glas.

 

 

De jarige mocht een pad met dinosporen volgen dat uitkwam in zijn slaapkamertje. Daar trof Ben een kersverse tipi met daarin een dinonest. De isomo eitjes hadden we een "vuiler" kleurtje gegeven en daarin kleine kadootjes verstopt. Spannend! Kan al niet wachten tot het volgende feestje...of ook niet, want dan is hij alweer een jaartje ouder.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Lynn (donderdag, 02 maart 2017 21:53)

  Kan dit bij jullie besteld worden? Voor augustus

 • #2

  De Fabeltjesfabriek (vrijdag, 03 maart 2017 10:09)

  Dag Lynn

  Het meeste zochten we zelf overal een beetje bij elkaar.
  De Tipi komt uit onze eigen webshop.
  Wat vond je leuk, mail gerust naar defabeltjesfabriek@telenet.be, Dan geef ik je wat shoptips :)

 • #3

  Patricia (woensdag, 13 maart 2019)

  Hoi, kei leuk! Het dinohemd vind ik megatof, waar kocht je dit?

 • #4

  Saartje (woensdag, 13 maart 2019 08:53)

  Het is van Stones and Bones denk ik. Het is wel al een paar jaar terug maar het kan dat ze nog soortgelijke dingen hebben.