Meet Mats

 

Tina en Steven wilden graag een strak kaartje met foto van de pasgeboren spruit. Ze brachten volgend tekstje mee: Mama is gewoon mama, papa blijft gewoon papa. Maar vind je mij niet stoer? Vanaf vandaag ben ik grote broer! We wisten meteen hoe we Milan zouden fotograferen: met een Marcelleke en een tattoo! Neene, geen echte natuurlijk :) Zover drijven we het ook niet.

 

 

Ook de doopsuiker hielden we eenvoudig met het zwart-witte logo dat steeds terugkeert. De platte doosjes werden afgewerkt met een magneet en de kindjes worden getrakteerd op een bellenblaas en een echte (nou ja, niet zo echte) TATTOO van Mats. Stoer he!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Saskia (maandag, 09 januari 2017 21:44)

    Heel leuk! Naar zoiets zijn wij ook op zoek!

  • #2

    Saartje Thijs (dinsdag, 10 januari 2017 09:08)

    Dankjewel! Je mag altijd een mailtje sturen naar defabeltjesfabriek@telenet.be voor meer info :)