Leon...hear him roar!

 

Een paar maanden geleden kregen we bezoek van de familie Cornelissen uit het verre Wezemael, met een wel heel bijzondere opdracht: het geboortekaartje ontwerpen voor hun nieuwste telg... maar ze wilden het geslacht niet weten.  Aangezien wij graag heel specifiek werken rond de naam van het kindje, stuurde de gynaecoloog ons een briefje met daarin het geslacht van baby x. Waaw, superspannend was dat!

 

Vervolgens ontwierpen wij een volledige geboortecollectie voor Leon, jup, it's a boy! Mams en paps wisten totaal niet hoe hun ontwerp er kwam uit te zien. Bij de geboorte was dus zowel het geslacht van de baby als het geboortekaartje en doopsuiker een complete verrassing!

 

Wat een eer voor ons, wat een grenzeloos vertrouwen, wat superleuk om te doen!

 

 

Op voorhand hadden we samen besproken in welke richting het mocht gaan bij een meisje en bij een jongen. Aangezien de naam "Leon" zou worden, kozen we voor een leeuwenthema. We tekenden alles zelf en trokken de lijn volledig door in de suikercollectie.

 

 

We maakten ronde doosjes met bovenop een magneetje met de leeuwenkop. We gaven hem manen door er een naamlabeltje onder te plaatsen. Neem je het magneetje weg, dan komt de naam tevoorschijn.

We vulden flesjes met badzand in 3 verschillende kleuren en lieten voor de kindjes bijpassende lollies maken.

Op hoge witte doosjes kleefden we een naamsticker en sloten ze met een zelfgemaakte leeuwenstaart.  Er kropen heel wat uurtjes in de afwerking but we love it! Fingers crossed dat ook Hannelore en Sven tevreden zijn met het resultaat. Wij vonden het alleszins een droomopdrachten en hé...het geslacht voor onszelf houden was wel niet makkelijk...het was even erg als zelf zwanger zijn. (Maar wel hééél speciaal natuurlijk).

 

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
  • #1

    Iris (dinsdag, 03 januari 2017 17:05)

    Alweer superknap gedaan hoor zeg! Proficiat!