Kamiel...born to stand out!

 

Sarah en Bram wilden graag een geboortekaartje op maat. Een concreet thema hadden ze nog niet. Uit ons gesprekje bleek dat beide echte levensgenieters zijn en geen nee zeggen tegen een leuk feestje. Daarbovenop betekent de naam die ze kozen voor hun zoon, "de feestelijke". Daar zagen we wel wat in!

In het ontwerp lieten we het party thema terugkomen door het gebruik van vlaggetjes, confetti, kaarsjes, vuurwerk en een strikje.

 

De toekomstige ouders pakken de dingen graag op hun eigen manier aan, voorgekauwd hoeft echt niet. Zij hopen ook deze eigenschap bij hun zoontje terug te vinden. Dit abstracte element wisten we vorm te geven in de vlaggenlijn: daar kiest ééntje een andere richting en is meteen ook de A in Kamiel's naam.

Ook in de rij kaarsjes achteraan staat er ééntje ondersteboven en wil liever een knallende vuurwerkpijl zijn.

 

We vonden ook een heel passend tekstje dat op hun lijf is geschreven: "Why try to fit in when you were born to stand out".

 

Dat kleine Kamiel zich niet zomaar laat dicteren is intussen al duidelijk geworden. Het ventje vond het niet nodig om geboren te worden op de uitgerekende datum. Zelfs een supermaan kon daar geen verandering in brengen. Bij deze veegde hij het fabeltje over de volle maan meteen van tafel.

Kamiel werd er toen maar onder lichte dwang uitgezet :)

 

 

Het ontwerp trokken we natuurlijk door in de doopsuiker. De zwarte doosjes beplakten we met de hand met goudfolie. De kindjes worden getrakteerd op feestelijke lollies met gouden confetti en de vlaggenlijn maakt de presentatie helemaal af.

Proficiat Bram en Sarah! We wensen jullie gezinnetje heel wat toffe avonturen, leuke feestjes en zalige momenten with a touch of gold!

 

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
  • #1

    Robin (maandag, 19 december 2016 23:06)

    Tof gedaan! Het resultaat is echt zeer origineel, net als de baby ;)