There is a new kid in town...Lewis

 

Lieselot en Robin wilden graag een retro design voor het kaartje van hun zoon. Na wat brainstormen vonden we het een leuk idee om hun kat de hoofdrol te laten spelen. Het beestje zal niet langer de koning in huis zijn en dit werd dan ook het thema van het ontwerp:

"No longer king of the castle...there is a new kid in town!"

 

 

We lieten bij onze "candyman" retro snoepkussentjes maken in bijpassende kleuren. De kindjes krijgen een leuke bellenblaas en de "melkflesjes", gevuld met witte zeep, passen perfect bij de kat natuurlijk. We personaliseerden ook de presentatie voor een mooi samenhangend geheel.

Proficiat Lieselot en Robin! Geniet van jullie kersverse gezinnetje, en vooral...don't forget to feed the cat!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0