Lieze...eigen kweek

 

"Den elfde van den elfde" werd er weer een Fabeltjesbaby geboren...Lieze! Dit kleine meisje mag op een boederij gaan wonen! Dit was dan ook meteen de inspiratie voor het ontwerp van haar kaartje. "Eigen kweek" vonden we al heel toepasselijk voor op het kaartje. Aangezien papa heel wat tonnen maïs verbouwt mocht dat niet ontbreken in het logo vonden we. Wat graan en een schuurtje fleuren het kaartje verder op.

 

 

Ook in de doopsuiker werd het "maïsthema" helemaal verder doorgetrokken. In een bestickerd doosje kwamen er chocolade maïsjes te liggen...lekker!!

We vulden voor de allerkleinsten bekertjes met popcorn (snap je'm?) en we maakten buisjes met gele mini smarties zodat die op een kolf kwamen te lijken. Heel wat handwerk, maar een leuk resultaat. Proficiat Vanessa en Bart!!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0