Liselotte, het bloemenmeisje.

 

Van Filip en Annelies kregen we voor het geboortekaartje van hun tweede meisje carte blanche. Eerder mochten we al hun huwelijk fotograferen en het kaartje maken voor hun eerste dochter, dus kennen we al goed hun smaak. Een haarbandje dat we zouden gebruiken voor de fotoshoot vormde de inspiratie voor haar collectie. Het roosje, bloemetjes en kleurenpalet vind je terug in zowel het kaartje als haar doopsuiker.

 

 

We vulden elegante flesjes met crème- en bronskleurig badzout. In het roze kubusje ligt een prachtig zeeproosje op een bedje van badconfetti. Overal vind je een touch of gold en brons in terug. De bolletjes  werden afgwerkt met een gouden koordje en we kleefden er een roosje op, net zoals het lintje in Liselotte's haar. Om een beetje handwerk zitten we niet verlegen! Ook een bijpassend babyborrelkaartje mocht niet ontbreken. Good luck, lieve Liselotte!

 

Meer weten over De Fabeltjesfabriek.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0