Marcel

 

Eén juli, tijd om mijn valiezen te pakken dacht Marcel en dook de wijde wereld in. Bij dit kleine Marcelleke hoort natuurlijk dat andere marcelleke en zo was het thema van zijn kaartje snel beslist. Het ganse gezin poseerde in hun "lijveke" op één van die schaarse zonnige dagen enkele weken geleden.

 

 

De foto en zijn logo kwamen op de binnenkant van het drieluikje. Als doopsuiker had mama graag zomerse kleurtjes en enkel zonnige snoepjes. Nu is dat wel een klein beetje grappig, als je weet dat mama Sien tandartse is :) Af en toe een zoetje mag dus :). We wensen alleszins dit kersverse gezin heel veel geluk met hun 2 prachtige zoontjes. En laten we ook de hond niet vergeten natuurlijk! Strike a pose!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Anneleen (dinsdag, 05 juli 2016 14:29)

    Prachtig ontwerp! Proficiat aan de ouders!