Nand is born!

Op maandag 20 juni kwam Nand ter wereld. Eindelijk! Want mama en papa zaten op hete kolen. Het is een flink kereltje geworden met meer dan 4 kg en 53 cm op zijn rapport. Voor dit gezin mochten we voor de tweede keer een geboortecollectie ontwerpen. Net zoals vorige keer werd het een strakke collectie met 2 kleuren, 2 flapjes en een foto van de pasgeboren spruit.

 

 

De doopsuiker is een combinatie van verschillende  doosjes, afgewerkt met een foto of magneet. Het driehoekje in de "A" van zijn naam is weerspiegeld in de vorm van de doosjes. Papa Thomas, de man achter  gastronomisch traiteur "Au Toi" brouwde een zomers drankje, volledig in het kleurthema van de collectie. Iets in mij zegt me dat die flesjes zeer gegeerd zullen zijn. Dit alles wordt gepresenteerd rond een 3 luik met de mooiste foto's van Nand.

Proficiat Eva, Thomas en grote broer Juul!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0