Alice, een lief klein bolleke!

 

Enkele maanden geleden klopten Mathieu en Caroline bij ons aan. Ze hadden op onze site een geboortekaartje gespot waarvan de stijl en kleurgebruik hun aansprak. Na een gesprekje dook Joachim achter zijn computer en toverde dit ontwerp tevoorschijn. Pastelkleurige bolletjes werden het hoofdthema van het kaartje. Om dit concept nog wat kracht bij te zetten, ponsten we een cirkelvormig kijkgaatje in 1 flapje. Zo creeërden we een doorkijk naar haar naam.

 

Zoals gewoonlijk gebruikten we haar logo en bolletjesprint in de doopsuiker en presentatie, want we houden ervan dat het plaatje helemaal klopt.

Proficiat Caroline en Mathieu! Tijdens deze grijze en druilerige dagen bracht kleine Alice toch een beetje kleur! We wensen haar een zonnige toekomst toe!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0