Een nieuwe telg in ons koninkrijk: Ridder Ruben

We stellen u graag de collectie van baby Ruben voor. Mama Nele had graag het thema "Ridders" in zjin geboortekaartje terug gezien en gaf ons alle vrijheid om ons hierin te verdiepen. We ontwierpen voor hem een eigen schild en op zijn naam tekenden we een helm en lans. Ook een vaandel mocht niet ontbreken bij dit heugelijk nieuws!

 

 

Als geboortesuiker maakten we kleine "geldbeugeltjes" met gouden munten (oke, het zijn er van chocola) afgwerkt met een button, gouden koordje en naamvlaggetje. Van de hoge doosjes maakten we kleine riddertjes met een helm en pluim. Op de envelop kwam een sluitzegel en alles werd mooi gepresenteerd in een gepersonaliseerd dienblad inclusief vaandeltjes. Wat een leuk thema om uit te werken! Heel arbeidsintensief maar we zijn heel blij met het resultaat! Bedankt Nele en Davy!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0