Meet Jack Salomez!

 

Deze kleine superheld kwam 4 weekjes te vroeg op de wereld. Tja, dat heb je wanneer je sneller bent dan het licht! Mama Debora en papa Christophe zijn beiden die hard fans van comicbooks en de Marvel superhelden. Deze stijl hadden ze graag weerspiegeld gezien in hun geboortkaartje en vroegen aan ons om iets leuks uit te werken. De Fabeltjesfabriek to the rescue!

 

 

Lieveling Jules moest ook een belangrijke rol spelen in de aankondiging dus mocht hij poseren voor de voorkant van het kaartje. We tekenden voor Jack een eigen schild en integreerden dezelfde bliksemschicht in zijn naam. Ook de tekst lieten we aansluiten bij het thema.

 

 

In de geboortesuiker lieten we zijn logo terugkomen en de hoge doosjes werkten we af met een magnetisch schildje. Dit ontwerp vroeg heel wat tijd en voorbereiding....but we loved every minute of it! Go and get them Jack!

 

Commentaren: 1 (Discussie gesloten)
  • #1

    Ben (dinsdag, 31 mei 2016 11:14)

    Heel leuk! (y)