Elise en Emmy

We stellen jullie graag de geboortecollectie van tweeling Emmy en Elise voor.

 

Mama Sylvie en papa Sven baten samen Bikeshop S-Bikes in Geraardsbergen uit. Toen zij ons dit vertelden was het thema voor hun geboortekaartje snel gekozen. De tandem zou het centrale thema worden op hun kaartje, ideaal voor een tweeling vonden wij. Mama wou ook graag een symbooltje dat hun eenheid voorstelde. We integreerden daarom 2 hartjes in het ontwerp en tekenden speciaal voor hun een kamwiel met hartjes. Op de foto's zie je de binnenkant van het kaartje. De lijntjes onderaan stellen een bandenspoor voor en lopen over het ganse kaartje.

 

 

Op de doopsuiker gebruikten we dezelfde tekeningen en de doosjes werden onder andere gevuld met roze hartjes. We maakten magneten in de vorm van een fietswiel. Die kan je, net als een wiel, draaien zodat telkens de naam Elise of Emmy leesbaar wordt.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0