Zoontje Ben wordt 3!

Onze miniman wordt vandaag 3! De eerste verjaardag die hij bewust beleeft. Mama blij natuurlijk. Deze keer mocht ik me uitleven met pinata’s, helium, confetti, taart …en kreeg er een enthousiaste peuter voor terug. En de vriendjes op school? Die werden getrakteerd op popcorn met kleurige sprinkles!

 

Popcorn met sprinkels maak je zo:

Giet maïs in een hete pan met een scheutje olie. Daarna wacht je samen vol spanning af tot je de eerste plofjes hoort. Ben loves it! Hef voor nog meer verwondering voorzichtig het deksel even op en laat er gerust een paar de keuken in knallen. Laat een beetje suiker met water smelten en giet (niet teveel) over de popcorn. Stevig roeren en sprinkelen maar. Zo blijven al die kleurtjes mooi kleven en zakken ze niet naar de bodem van de pot. Verslavend lekker, feestelijk EN low budget! Enjoy!

Reactie schrijven

Commentaren: 0